Een 3D visualisatie van een evenement of een onderdeel van het evenement, geeft een duidelijke impressie van het eindresultaat. Deze visualisatie kan zowel schetsmatig voor concepten als fotorealistisch met de kleinste details. De impressies kunnen vanuit diverse camerastandpunten een prikkelend en inspirerend beeld weergeven. Het toekomstbeeld wordt werkelijk gemaakt en zorgt voor een duidelijke en sfeervolle communicatie richting uw opdrachtgever danwel sponsor in een pitch of presentatie.

Naast dat het uw concept of idee een duidelijk beeld geeft van het design, versterkt een 3D visualisatie ook een hoop informatie. Daar de tekening geheel op schaal is, geeft het antwoord op een hoop vragen zoals bijvoorbeeld; sluiten daadwerkelijk alle items op elkaar aan, hoe zijn de zichtlijnen van het publiek, zijn er geen lege gaten of staat het juist te vol.

De 3D visualisaties zijn gemakkelijk om te zetten naar voor- of zijaanzichten. Tevens komt er ook een 2D plattegrond uit met de daarbij behorende tellijsten of de specifieke informatie voor een vergunningsaanvraag.